SALUGA HIDROSANITARE
PREJ 20 VITESH NE CDO SHTEPI

DISA NGA PRODUKTET E SALUGA SHPK

PRODUKTET PAFFONI 

Kompania Italiane Paffoni, operon me sukses në fushën e rubinetave sanitare në të gjithë botën. Prodhimet e kompanisë Paffoni janë të çertefikuara në vëndet Europiane, dhe ofrojnë një cilësi shumë të lartë. Ato sillen tek ju në Shqipëri nga partneri zyrtar SALUGA.

PRODUKTET MCM

MCM ka krijuar një gamë të plotë të pajisjeve të ujit, të cilat janë të kualitetit të lartë dhe të lehta për tu përdorur.  Përveç këtyre pajisjeve gjithashtu partneri ynë Rubinetteria MCM prodhon pajisje elektronike dhe pajisje institucionale për çdo vend publik si: spitale, shkolla, hotele, aeroporte, restorante etj

 PRODUKTET HIDRA 

HIDRA CERAMICA filloi prodhimin e produkteve të saj në 1989, dhe sot, ajo është një nga prodhuesit kryesor Italian të materialeve hidro-sanitare. Në Shqipëri produktet e saj vijnë nga partneri zyrtar SALUGA SHPK

PRODUKTET OLI

Oli është pjesë e Fonditalgroup, një realitet industrial duke përjetuar rritje të vazhdueshme dhe duke u bërë gjithnjë e më konkurrues në tregjet ndërkombëtare, ku ai ka qenë udhëheqës për më shumë se 30 vjet në sektorin e ngrohjes, në bashkim e lidhjeve të aluminit dhe në sektorin e sistemeve hidrosanitare.

PRODUKTET OMP-TEA

OMP-TEA është një nga kompanitë më prestigjoze për prodhimin e sifoneve, piletave si dhe shumë aksesorëve të tjerë të shkarkimit. Produktet e OMP-TEA janë të njohura në tregun europian por dhe më gjerë për cilësinë e tyre si dhe standartet tepër të larta.

PRODUKTET GLOBO

Ceramica GLOBO është kompania lider në Itali për prodhimin e produkteve për arredimin e banjove dhe kuzhinave. Produkte mjaft cilësore dhe me standartet e kërkuara europiane. Produkte që sot konkurojnë jo vetëm në tregun europian por edhe në atë botëror. 

Vaska per banjo, kabina dushi, lavamane per tualete, WC tualeti, bide tualeti, pjata dushi, pllaka dushi, mobilje tualeti, etj. Saluga shpk ju shërben në cdo shtëpi duke transportuar dhe duke ju ardhur në ndihmë me informacione dhe konsulta në rastet e duhura
Rubineta per lavamane, rubineta per kuzhine, grupe dushi, koka dushi, sisteme shkarkimi, sisteme shkarkimi inkaso, kaseta shkarkimi per banjo, sisteme shkarkimi uji per tualete, tuba fresibel per dushe, tuba fresibel inoksi, tuba inoksi per dushe,etj.
Mbajtese sapuni, mbajtese per leter higjenike, aksesore per tualete, kuti elektronike per letra higjenike, gote qelqi per banjo, etj.

PSE TE ZGJIDHNI SALUGA

  • TEKNOLOGJI E LARTE & MARKAT ME TE NJOHURA TE HIDROSANITAREVE
  • MBI 20 VJET PERVOJE NE FUSHEN E HIDROSANITAREVE 
  • PRODUKTE 100% ORIGJINALE NGA KOMPANITE ME PRESTIGJOZE ITALIANE

CERTIFIKIME DHE VLERESIME TE KOMPANISE